dimarts, 23 de juliol del 2013

La resistència s'enforteix!

Tot i els reforços de vigilància dels savis a Niukën, vam poder parlar amb l'Arzel, la cap de la resistència. Ella ens va explicar de l'existència d'un document perdut on hi explicava que la Leyra no era una noia més de Niukën... Sinó que era la descendent dels antics reis, que feia tants anys que ja havien mort. Es veu, que anys enrere a Niukën, hi havien uns reis, però des de la seva mort, els savis van fer-se amb el poder del poble i així ha sigut fins ara.  







Després de saber que la Leyra podria ser la nostra futura reina, no ens podiem quedar de braços plegats! Va ser llavors quan vam decidir anar-la a buscar. No sabiem res d'ella des del dia que va marxar muntanya amunt. Així doncs, l'endemà al matí vam em prendre camí en busca de la Leyra i vam decidir que no tornariem a Niukën fins que no la trobéssim.




Per sort, aquella mateixa tarda la vam trobar. Es veu que havia estat vivint al bosc tots aquells dies i allà va coneixer un jove salvatge del que s'ha enamorat. 
Des de Iukatrac vam haver d'explicar-li tot! I la vam acabar convencent perquè retornés a Niukën i ajudés a la resistència! 


LEYRA, LEYRA, LEYRA... ETS LA NOSTRA REINA!!!

El retorn de la Leyra a Niukën va enfortir encara més la resistència. Ahir a la nit es va celebrar l'entrada de la Leyra a la resistència, juntament amb tots nosaltres, els Iukatrac!
L'Arzel va demanar a la nova resistent, que com a tal, hauria de defensar els valors de Niukën i lluitar per la llibertat del poble!

PER UN DESTÍ LLIURE, PER LA LLIBERTAT DE NIUKËN, PER NIUKËN!!!


Una abraçada des de Niukën famílies!

IUKATRAC


13 comentaris:

  1. Això,això, llibertat pel poble de Niukën, a veure si ho aconseguiu entre tots. Heu de ser molt forts!!!! Ara penseu-vos bé això d´acceptar Leyra com a reina, que ja sabem com acaba això de la monarquia i després costa molt fer-los fora....
    Petons per tots. Pol, una abraçada molt forta!!!

    Ignasi, Martina i Teresa

    ResponElimina
  2. Caram amb la Leyra!! espero que sigui una bona lluitadora i entre tots pugueu fer fora als savis del regne. Una abraçada a tots i Gemma t'estimem molt!!!
    Anna i Òscar

    ResponElimina
  3. Per la llibertat de Niukën! Es clar que sí! Heu d'aconseguir-ho, i per això us enviem tota la nostra força i energia... Molta sort Iukatracs!
    Un petonàs Pau.

    marina, oriol, jordi i lluïsa

    ResponElimina
  4. Hola Iukatracs,
    Estem amb vosaltres per la llibertat de Niukën, teniu que ser fidels a la vostra reina. Esperem amb molta curiositat el desenllaç final d'aquesta aventura.
    Pablo et veiem molt bé a les fotos, tenim moltes ganes de veure't, molts petons de tothom, fins aviat.

    ResponElimina
  5. Hola Guerrers! Quin munt d'aventures per poder trobar a la reina. Els déus del temps us estan ajudant? Ni llamps ni trons? Això vol dir que recolzen a la futura reina!
    No us abaixeu la guàrdia perquè hi han dolents per tot arreu.
    Molta força a tots els guerrers i guerreres i un petonàs per a en Lucas i la Zoe.

    Aurora i familia

    ResponElimina
  6. Hola Iukatracks!!

    demostreu ser molt treballadors perquè heu aconseguit trobar, en no res, a la Reina de Niukën. Però també demostreu ser Valents a l'afegir-vos a la resistència per lluitar en favor de la Llibertat...

    però recordeu que la Reina te que ser mereixedora d'aquesta gesta!!!

    Abans de deixar-vos, en espera de noves notícies, voldríem felicitar al Biel Cuartero, que avui, justament ara fa 6 anyets.. Eiii CAMPIO!!! FELICITATS DELS PARES i de la resta de la família.

    Un petó ben fort per tots, especialment per l'Oriol i en Biel.

    Sara i Jordi

    ResponElimina
  7. Hey guerrers!!! Cuideu-vos molt i gaudiu d'aquesta gran aventura. Recupereu forces menjant i relax a la piscina (Zoe amb els taps, plis). Aqui se us troba molt a faltar pero sabem que a Niukën us necessiten.
    Una abraçada molt forta a tots i petons especials per la Zoe i el Lucas

    olga

    ResponElimina
  8. Hola aventurers!!! La Leyra ha estat molt valenta d’afrontar el paper de reina i no acceptar des de bon inici les normes que volien imposar-li!! Ara s’ha de seguir lluitant perquè tal i com diuen: qui algú vol alguna cosa li costa.
    Però aquesta lluita conjunta entre tots i gaudint de cada moment és el més important, així que continueu que nosaltres des de casa anem seguint el vostra avanç.
    Aprofito per felicitar al Biel pel seu sisè aniversari de part de la seva tieta Laia, del Miguel i dels avis. I a l’Oriol dir-li que continuï aprenent moltes coses i així ens les pugueu explicar quan vingueu a Cubelles.

    Esperem que continueu jugant, descobrint coses noves, aprenent i sobretot ajudant al poble i a la Leyra.

    Ànims!! I molts petons per tots valents!

    Tieta Laia, Miguel i avis

    ResponElimina
  9. Hola Iukatrac,

    Fantàstiques aquestes aventures que esteu vivint. S'està posant molt emocionant.

    Endavant per la llibertat!!!

    Petons per tots, i especialment pel Joan i l'Aura.

    Robert

    ResponElimina
  10. Bon dia Iukatracs ¡¡¡
    Al final tot es per amor¡¡¡
    Un petó molt fort Iukatracs ¡¡
    A la Joana Bagur, una abraçada de la seva mare molt forta. T'estimem Joaneta....,

    ResponElimina
  11. MOLTES GRÀCIES PER LA FELICITACIO QUE EM VEU ENVIAR,... VEU ALEGRAR-ME MOLT EL MEU ANIVERSARI,... NO ÉS EL MATEIX SENSE ELS PEQUES... ALEX, SARA, ACABEU DE VIURE HISTORIES MOLT EMOCIONANTS PER EXPLICAR-NOS-HO TOT QUAN TORNEU,... ESTEM IMPACIENTS PER SABER EL FINAL!!!!!

    ResponElimina
  12. Hola Iukatracs,

    sembla que aquesta Leyra serà una bona reina, si us agrada endavant!!!

    Demà divendres 26 és sta. Ana, moltes felicitats a totes les Anas i molt especialment a la meva princesa, l'Ana Gómez.
    Hem rebut la teva carta, és molt bonica i molt acolorida, moltes gràcies, ens ha fet moooolta il.lusió. Que passis un bon dia del teu sant.

    Fins diumenge Iukatrac, aprofiteu aquests dies de recta final a Niukën

    Molts petons

    ResponElimina
  13. Hola a tots!!!!
    Que emocionat s´està possant tota la história.Nens tot per la llibertat,parleu,lliuteu,no deixeu que ningú deixideixi per vosaltres...endevant!!!!
    Felicitats a les Anna per el seu sant i un petonas molt fort per l´Aitana,muak,muaksssss.
    Fins la tornada.Que tingeu bon viatge i os esperem amb els braços oberts!

    Manolo i Manoli.

    ResponElimina