divendres, 26 de juliol del 2013

La Leyra ens guiarà!

L'endemà al matí una mala notícia va trastocar tot Niukën: L'Arzel la cap de la resistència havia estat assassinada la passada nit. Durant el matí vam estar investigant enstre els diferents suspitosos... Iukatrac va descobrir que dins de la resistència hi havia una infiltrada. La Margaret, resistent fins aleshores, passava informació a l'Ulrick. El germà, fidel als savis, va matar l'Arzel d'un ensurt per evitar ser descobert pels rebels.
A la tarda vam assistir a l'enterrament de l'Arzel, on cadascún de nosaltres li va dedicar les paraules.


Amb la Leyra guiant la resistència, sembla que ja comencem a estar força encaminats! Tot i aixi no podem deixar de banda els savis, que dia i nit controlen Niukën...

La nit passada els savis van prendre la fonda on ens allotgem. Es veu que estava plena d'esperits dels avantpassats de Niukën, però nosaltres vam ser molt valents! Vam aconseguir entrar, superar les pors dels esperits i sortir ilesos. La fonda va tornar a ser nostre! Els esperits dels avantpassats de Niukën van acabar ajudant-nos i sent partidaris del nostre bàndol resistent.


La revolució s'acosta i hem d'estar preparats! Ahir a la nit va començar la preparació. La Leyra ens va explicar que hem d'estar preparats per qualsevol moment. Gràcies a la foscor de la nit vam aconseguir fer contrabant amb altres rebels sense que els savis ens veiessin per així poder aconseguir armament, menjar i aigua.



Avui al matí ja ha començat l'entrenament! La resistència ha d'estar preparada i els Iukatracs també. 





Cada dia la tensió entre els savis creix més i la rebelió de Niukën és imminent!

Som-hi Iukatrac! 

PER UN DESTÍ LLIURE ALLIBERTA, PER NIUKËN!!!


Una abraçada des de Niukën famílies!

IUKATRAC


9 comentaris:

  1. Hola Iukatracs, us desitgem molta sort en la lluita que s'acosta.
    Hem rebut dues cartes, que ens han agradat molt, nosaltres també et trobem a faltar Biel.
    Ja s'acosta el final d'aquesta aventura, ens veiem diumenge !!

    Petonàsssss !!

    Montse i Joan (Pares Biel Aliaga)

    ResponElimina
  2. Hola Iukatracs,

    Nosaltres també os desitgem molta sort, Pablo sempre portes la mateixa samarreta a les fotos, posa’t la samarreta el dia de la lluita que veig que et dona sort, també en rebut una carta teva que ens ha fet molta il•lusió, un peto molt fort per a tots i fins diumenge!!!!!!

    ResponElimina
  3. Hola guerrers! Hem rebut una carta d'en Lucas, curteta això sí, però ens ha agradat molt. La resistència de Barcelona també us ha enviat un parell de cartes però no sabem si el consell de savis les interceptarà abans i no arribaran les notícies per a la Zoe i en Lucas.

    Quin munt d'aventures i d'ensurts! Resistiu que ben segur que alliberareu Niüken!
    Tenim moltes ganes de retrobar-vos.
    Molts petons!

    Aurora i familia

    ResponElimina
  4. Hola Iukatracs

    això s'està posant moooolt interessant... s'acosta el moment de la gran revolució i segur que acabarà vencent la justícia i la llibertat

    ànims, guerrers valents de Niuken!!!

    Petons,

    M. J.

    ResponElimina
  5. Hola Iukatracs:


    Veiem que us esteu posant molt en forma per poder tirar endavant la revolució. Ho aconseguireu segur!

    Pol hem rebut la teva carta i ens ha fet molta il.lusió. Esperem que tu hagis rebut la nostra.

    Aprofiteu el últims dies i disfruteu-los.

    Un petó molt gran a tots i en especial al Pol Ribas.

    Els papes i la Martina.

    ResponElimina
  6. Madre del amor hermoso!! Aixo es posa dur!!! Entreneu força i lluiteu perque les noves generacions portin el regne amb mes llibertat i tolerancia. Zoe espero que t'hagin agradat la carta i les flors que et vaig enviar. Han arribat pansides? Un peto molt gran bombon i donali un al Lucas.
    Forces per la resta

    Olga

    ResponElimina
  7. Quina emoció!!!!! Estem intrigats per saber com acaba tot això!!!! Està clar que falta la batalla final!!! Endevant iukatracs, que sou uns craks!!!!
    Moltes forces i petons per tots!!!!
    Arlet, marc, xus i marc

    ResponElimina
  8. Bon dia Iukatracs!!!
    Com va per Niukën?? Jo encara estic a casa recuperant-me però vaig millorant, i penso molt molt en vosaltres!! Ja deu haver començat la gran batalla... Forces i anims a tots per afrontar el dia de la gran guerra!! Quan ens veiem ja m'ho explicareu tot!!
    Tinc moltes ganes de veure-us demà quan arribeu, molts petons a tot iukatrac en especial als Calaveres Terroristes que els trobo molt a faltar!!
    Una abraçada també a tots els monitors, ajudants i administrador i cuiner, que també trobo a faltar molt la vostra companyia!!

    Aprofiteu per gaudir de Niukën aquests últims dies!!
    Fins demà guapos i guapes,

    Joana

    ResponElimina
  9. Bon dia, Iukatrac

    s'acosta el desenllaç, despres de moltes aventures ja esteu preparats pels darrers esdeveniments. Estem ansiosos de conèixer totes les aventures en les vostres paraules, però cal que abans aprofiteu i gaudiu dels darrers instants amb els vostres nous amics.

    Us esperem i fins demà

    una abraçada

    Sara i Jordi

    ResponElimina